Itt tudsz elérni minket: info@otletneked.hu
Nincs semmi ötleted karácsonyra, de imádja a kocsiját? Gyere, mi segítünk!

Nincs semmi ötleted karácsonyra, de imádja a kocsiját? Gyere, mi segítünk!

Lassan, de itt a karácsony. Sokszor nekem is az utolsó pillanatban sikerül az ajándékokat megvenni. Ennek viszont most már vége! Azért is készítettük ilyen “korán” ezt a cikket, hogy ne kelljen kapkodni! 

Megpróbálunk segíteni neked, hogy megtaláld az autóimádó szerettednek a legjobb ajándékot karácsonyra. Próbálunk minél különlegesebb és egyedibb ajándékokat találni, de ez nem mindig könnyű. Szerencsére az internet ma már nagy segítség, hiszen tele van ötletekkel és pillanatok alatt meg is tudunk rendelni bármit. 

Mondhatni a férfiaknak mindenük megvan, amire szükségük van, így számukra talán nehezebb is ajándékot találni. Sokszor inkább a hasznosabb dolgok felé kell hajolni, mintsem az eszmei ajándékok felé. Mi megkönnyítjük a dolgot, és bemutatunk pár praktikus ötletet. 

Kulcstartók

1 690 Ft

1 390 Ft

1 790 Ft

Most mondhatod, “de hát ez pont nem praktikus vagy hasznos..”, igen, ebben teljesen igazad van, attól függetlenül egy kis apróságként ajánlom az ajándék mellé, jó anyagból készültek, a kocsikulcsra tökéletesen passzolni fog.

Ülés kiegészítők

Oké, akkor most mutatok valami igazán praktikusat:
ezek a plusz zsebek, amelyek, ha belegondolsz, teljesen kihasználatlan helyek, maximum akkor van ott valami, ha oda le ejtettél valamit. Pont erre találták ki, hogy oda is tehetsz szinte bármit: újságot, telefont, szerszámot stb.

 

3 990 Ft

Elfogyott

Most akkor megmutatom ennek az ellentétét is. Az ülésbetét. Igazán elegáns, de mégis nagyon praktikus térkitöltő. Még véletlenül sem tud beesni semmi.

3 990 Ft

Elfogyott

1 590 Ft

Elfogyott

Autóápolás

Az ülés- és kocsikulcs kiegészítők mellett nem utolsó szempont, ha ápoljuk a kocsit is. Ezért is jó ajándék lehet egy kisebb csomag a külső és belső ápoláshoz.

9 990 Ft

Elfogyott

3 990 Ft

Elfogyott

Esetleg, ha érdekelnek még a további autóápolási kellékek, itt megtudod nézni.

Köszönjük, hogy velünk tartottál, reméljük sikerül megtalálni a megfelelő ajándékot. Ha esetleg mégsem sikerült, tarts velünk a további ajándék ötletekért és tippekért.

2 hozzászólás

 1. Dániel

  Nagyon szuper termékek. Én személy szerint a fából készült kulcstartókra esküszöm, a http://www.carplanet.hu oldalon találtam is többfélét.

  Válasz
  • sarkozi.adam.23

   Kedves Dániel,

   Nagyon szépen köszönjük! Igyekszünk minél minőségibb tartalmat készíteni, amely segíti az olvasóinkat. Megnéztem az oldalt, és igen jó ötlet ez is amit küldött!

   Válasz

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük