Itt tudsz elérni minket: info@otletneked.hu
Levennéd a barátnőd a lábáról születésnapján? Adunk 5 ajándék ötletet, amivel garantált a sikered!

Levennéd a barátnőd a lábáról születésnapján? Adunk 5 ajándék ötletet, amivel garantált a sikered!

Óramániásoknak

Az óra fontos kiegészítőnek számít az öltözködésünkben, de ezt mindenki tudja.. Emiatt is tudnám ajánlani ezt a márkát. Egyedi órák, fából készültek, amik minimalista és feltűnő megjelenést biztosítanak. Tegyük hozzá, hogy fából készült órákat nem hord mindenki, és az új dolgokra mindig kíváncsiak az emberek. Termék kínálatunkban még többet is találhatsz, hozok neked itt párat példának, aminek a barátnőd biztos örülne:

Akció!

39 091 Ft

Akció!

30 591 Ft

Akció!

36 456 Ft

Sminkes csajsziknak

A lányok többsége nem csak kivételes alkalmakkor, hanem napi szinten is sminkkel. Olykor nehéz megtalálni a tökéletes szöget, fényt, ami a sminkelés precizitását segíti. Legtöbben a fürdőben, mások a nappaliban az ablakba kuporodnak a jó fény érdekében. Viszont mi van akkor, ha elutazik az ember? Vagy már este van, sötét, és lehetetlen a jó fényt megtalálni? Ha a barátnőd is ilyen gondokkal küzd, akkor ezt a terméket pont neki találták ki! A LEDes kozmetikai tükröt bárhova elviheti magával, könnyen elfér, és a ház bármely pontjában a legtökéletesebb fényt garantálja a sminkeléshez! Mivel elemes, szó szerint bárhol lehet használni!

3 990 Ft

Elfogyott

3 990 Ft

Elfogyott

Fülbevaló nyaklánc

Kiegészítő, kiegészítő, kiegészítő! Egy öltözék már nem is lehet teljes a megfelelő kiegészítők nélkül. Karórát már mutattunk, de az ékszerekről sem feledkezhetünk meg. Nem találkoztam még olyan hölggyel, aki nemet mondana egy szép nyakláncra, vagy egy káprázatos fülbevalóra. Persze megszámlálhatatlan féle és fajta létezik, de én is hoztam egy párat!

8 990 Ft

Elfogyott

2 690 Ft

Elfogyott

5 390 Ft

Elfogyott

Képtartó

Ahogy telik az idő, az ember még inkább szeret nosztalgiázni, visszaemlékezni a szép pillanatokra. Az elkészített közös képeket nyaralásról, esküvőről, iskolai fellépésről mindig jó érzés újra megtekinteni. Engem mindig jó érzéssel tölt el, amikor párommal a régi szép emlékeket nézzük, jókat mosolygunk a vicces sztorikon, amik a fotókhoz fűződnek.  

14 990 Ft

8 190 Ft

Rózsa

Ha be akarjuk lopni magunkat kedvesünk szívébe, olykor elég csak egy egyszerű, de nagyszerű ajándékkal előállni. Sose lehet félre nyúlni egy aranyos rózsa figurával, mint amilyenek ezek is! Garantáltan mosolyt fogsz csalni a párod arcára egy ilyennel!

3 990 Ft

Elfogyott

10 990 Ft

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük